VÅRA SENASTE PROJEKT

Ciceron - D2 - Veidekke 

Westman El och Säkerhetspartner i Väst kan stolt presentera att vi skall utföra nybyggnad av 129 st lägenheter samt 3 st lokaler i markplan vid Masthuggskajen.  D2 i samarbete med Veidekke. Elprojektör är Bengt Dahlgren Göteborg AB i samråd med Westman El. Arbeten kommer att utföras mellan 2022 och 2024. Westman El utför installationer i husen i samarbete med Säkerhetspartner i Väst. Komplett elsystem, datanät fiberinstallationer, brandlarm, passerkontroll, åskskyddsanläggning och rökevakuering. 

Ett modernt och stilrent hus på Nya Masthuggskajen, ett av innerstans mesta up-coming område. Här bor du med ena foten i det myllrande stadslivet och den andra i en härligt avslappnad hemma-oas.


Klicka här för att se mer av projeketet: nordr.seFAKTA

Kattugglan Kålltorp - Veidekke - Nordr


Westman El och Säkerhetspartner i Väst kan stolt presentera att vi utför nybyggnad av 61 st lägenheter i Kålltorp i samarbete med Veidekke.

Elprojektör är Elprojektkonsult i samråd med Westman El.

Arbeten kommer att utföras mellan september 2021 och februari 2023.


Klicka här för att se mer av projeketet: nordr.se 

FAKTA

Hammarviken - Vinnergi

Wallenstams gamla HK Fastigheten Lorensberg 15:3 med adress 

Lennart Torstenssonsgatan 6-8. Ytan uppgår till 2100 kvm.

Den närliggande bebyggelsen utgörs av andra redarvillor som Villa Johanneberg och Carlanderska villan.


Westman El och Säkerhetspartner har i samverkansentreprenad fått i uppdrag att modernisera elsystemet, nytt passersystem, brandlarm, inbrottslarm på Hammarvikens nya kontor.

Projektör är  i Vinnergi samarbete med Westman El och 

Säkerhetspartner i Väst.
FAKTA

Läppstiftet - Säve Byggnads

Ombyggnad av lokaler plan 13 Läppstiftet.

Westman El utför helt ny elinstallation i lokaler plan 13 i samarbete med Säve Byggnads Fiber installation utförs av Säkerhetspartner i Väst. Elprojektör Rejlers 


Byggnaden Läppstiftet sticker upp och sticker ut. Ett välkänt landmärke som inte undgår någon. Med sin karaktäristiska arkitektur står 

Läppstiftet stolt vid kajkanten i Lilla Bommen. Byggnaden erbjuder förutom en enastående utsikt, toppmoderna kontorslokaler, restaurang, café, full konferensservice och reception. De gemensamma ytorna präglas av ljus och rymd och precis som utsidan av ett starkt designmässigt uttryck.
FAKTA

Friggagatan - Säve Byggnads

FAKTA

Westman El har utfört utbyte av föråldrade armaturer till nya, smarta, energisparande armaturer som både sparar pengar åt föreningen och ökar trygghetskänslan för boende.
SMHI - Brixly

Westman El kan stolt presentera att vi skall bygga nya lokaler på Nya varvet för SMHI i samarbete med Brixly.

Projektering har utförts av KABA konsult i samråd med Westman El.

Projektet kommer att utföras under 2023


SMHI la ner tre av sina kontor i Sverige och det i Malmö var ett av dem. En del av personalen vid Malmökontoret fick erbjudande om arbete på kontoret i Göteborg. Detta medförde att det nuvarande kontoret blev för trångt. 

Det nya kontoret har tre våningar samt vind med teknikutrymme. Totalt rör det sig om 3800 kvadratmeter. Ca 90 personer kommer att arbeta på SMHIs nya kontor på Nya Varvet.
FAKTA

Torslandaskolan - Veidekke

Westman el och Säkerhetspartner i Väst kan stolt presentera att vi skall utföra nybyggnad av Torslandaskolan i samarbete med Veidekke för Lokalförvaltningen. Elprojektör är Afry i Varberg i samarbete med Westman el. Arbeten kommer att utföras mellan maj 2022 och sommaren 2024. Westman El utför installationer i husen i samarbete med Säkerhetspartner i Väst. 


Komplett elsystem, smarta styrningar på belysning, datanät, fiberinstallationer, brandlarm, inbrottslarm, passerkontroll, åskskydd och rökevakuering.

I Torslanda bygger vi en ny F-6-skola med plats för 600 elever. Den nya skolan ersätter gamla Torslandaskolan F-5 och Österödskolan F-3.


Torslandaskolan F-6 har målsättningen att bli världens bästa skola när det regnar. Det regnar i Göteborg i snitt var tredje dag, och i stället för att irritera sig över något vi inte kan rå på, vill vi genom kreativa dagvattenlösningar i byggnaden skapa möjligheten att nyttja regnvatten som en resurs både pedagogiskt och i lekmiljön.

Skolans verksamhetsidé är att erbjuda en varierad pedagogisk miljö som främjar allas kunskapsutveckling inom olika skolformer. 
FAKTA

Ring 

eller 

maila

Westman EL AB

Aröds Industriväg 54

417 05 Göteborg

 Copyright Westman El AB 2021

OK

Denna webbplats använder cookies. Klicka här för att se vår policy.