VÅRA SENASTE PROJEKT

Veidekke - Stadsteatern 

Westman el och Säkerhetspartner i Väst kan stolt presentera att vi skall utföra ombyggnad av Stadsteatern i samarbete med Veidekke för Higab. Elprojektör är ELK i Göteborg AB 

Arbeten kommer att utföras mellan maj 2020 och maj 2021

FAKTA

Omklädningsrum för personal omdisponeras och renoveras.

Ett flertal underhållsåtgärder ska utföras i samband med ombyggnadsprojektet bl a fasadrenovering, renovering av avloppsstammar samt ytskiktsrenoveringar i publika trapphus och loger för skådespelare. 

En översyn av tillgängligheten och förbättrad arbetsmiljö mm. kommer också inrymmas i projektet.

Ny belysning av fasad och entréer kommer att utföras.

Objektet avser Göteborgs stadsteater beläget på Götaplatsen i Göteborg.

I byggnaden har sedan den stod klar 1934 bedrivits teaterverksamhet. 

Idag finns det två scener, Stora scenen och Studion. Teatern har länge haft ett behov av en ny tredje scen, för lite mindre uppsättningar av olika slag.

I det här projektet enligt föreliggande anbudsförfrågan omfattar en ny tredje scen i källaren med tillhörande stödfunktioner (ny foajé, tillgänglig entré, wc för publik, artistfoajé, sidoscen mm). En ny restaurang kommer också tillskapas i källarutrymmet, ny bar i tidigare outnyttjat utrymme samt nya barfunktioner på fler platser i huset. Ett nytt fläktrum byggs där flera aggregat samlokaliseras. 

Kålltorps Bygg för Vasakronan - Meethshuset

FAKTA

Westman El tillsammans med Kålltorps Bygg bygger om det anrika Meeths huset på Kungsgatan. Huset uppfördes 1910-1911 i jugendstil för textilfirman Meeths och var under många år ett framgångsrikt varuhus som hade modevisningar och även huserade en tesalong. Det har en välbevarad exteriör och delvis välbevarad interiör. Byggnaden ligger i stadskärnan och ingår i bevarandeprogrammet för Göteborg. 


Plan 3 ska få ett helt nytt elsystem, belysning, datanät, och fiber som ska vara klart sommaren 2020. Plan 4 kommer att byggas om i etapper med delvis nytt elsystem, ny belysning och komplettering av datanät klart hösten 2020. Säkerhetspartner i Väst utför fiberinstallationer och elprojektering utförs av Apexa. Projektstyrning utförs av BAM projektstyrning.Kålltorps Bygg - Rollin´ Bistro


FAKTA

Westman El har i samarbete med Kålltorps Bygg byggt om Platzers lokaler i Gamlestadens fabriker, Gamlestadsvägen 2-4 Hus B11.

Pannrummet har nu byggts om till restaurang för Rollin´ Bistro.

Westman El har delvis installerat ny kraft för maskiner samt belysning och

även installerat ny kraft till ventilation för restaurangen.


I restaurangen skall serveras allt från hamburgare till grillad älg och Bombay bowl. Det skall även ordnas after work onsdagar och fredagar 

med kompetent bartender.Veidekke - Selma Lagerlöfs torg

FAKTA

Nytt kvarter innehållande ny butik för Hemköp, nytt parkeringshus, nytt vårdhus i 5 våningar med tandläkarmottagning, vårdcentral mm för Göteborgslokaler i samarbete med Veidekke Entreprenad AB. 

Markplan av vårdhuset innehåller mindre butiker som pizzeria, guldsmed mm. Nytt fiskhus skall stå färdigt i höst på gården framför Hemköp. 

Westman El utför installationer i husen i samarbete med Säkerhetspartner i Väst. Nytt elsystem, datanät fiberinstallationer, brandlarm, talat utrymningslarm, passerkontroll och rökevakuering.

Projektering av utförts av ELK i Göteborg AB. 

Projektet är en samverkansentreprenad och kommer att pågå från sommaren 2018 till januari 2020.
Skanska - Burgårdsskolan

FAKTA

Renovering av Burgårdsgymnasiet Hus A och B för Lokal Förvaltningen i samarbete med Skanska Direkt AB. Hus B, den gamla byggnaden närmast Valhalla IP, totalrenoveras på samtliga plan.

Nytt elsystem nytt brandlarm nya datainstallationer och nya belysningsstyrningar. Hus A, huset närmast Skånegatan, renoveras på hela plan 3 samt delar av plan 2.  Ny belysning och styrningar skall installeras i alla korridorer och allmänna ytor. I hus A anpassas brandlarm samt installeras ny el för varukyla. Installationerna utförs i samarbete med Säkerhetspartner i Väst.

Projektering har utförts av Elprojekt Konsult i samråd med Westman El och kommer att pågå från sommaren 2018 till hösten 2020.

Projektet är en samverkansentreprenad med konstruktionsansvar.

Ring 

eller 

maila

Westman EL AB

Aröds Industriväg 54

422 43 Hisings Backa

 Copyright Westman El AB 2020

OK

Denna webbplats använder cookies. Klicka här för att se vår policy.